Terület: 857 m2 - Tervezés és építés: 2012-2013 - Tervező: Somorjai-Tamássy Zsolt, Margitay László, Nagy András építész tervező - Anyagok: fa, terméskő - Növények: egzóta és honos dísznövények, gyümölcsfák - Különlegesség: gyepfelület nincs a kertben, viszont műfüves focipálya található


Igazi kis különlegesség bújik meg az örökzöld sövényekkel körbezárt telken: a kertben nem található gyepfelület, helyette a kert középponti helyét a faburkolatba foglalt medence foglalja el. A medence körüli dús növényzetben bújnak meg a különböző funkciójú kerti mikroterek: Holdsarló Pihenő, Tűzaréna, Szkíta Erdő, Tündér Ilona Tava, Ígéret Hegye, stb.

Az egyes részterületek a kerttulajdonos életének egyes állomásait jelképezik. A kert sajátos nyelvrendszerrel kommunikál tulajdonosával, minden egyes eleme mélyebb filozófiát rejt magában, ami az egyszeri látogató számára nem tárulkozik fel azonnal - viszont a tulajdonos és kertje között meghitt, bensőséges viszony alakul ki, és kettejük párbeszédét csak ők maguk értik.